FINAL CAMPIONAT CATALUNYA RELLEUS

Aquest dissabte es va celebrar la final del Campionat català de relleus a Mataró. Van participar en aquest campionat, l’equip benjamí masculí, i els diferents equips cadet.

La jornada, marcada per la forta calor, va començar amb bon peu, ja que els equips cadets 4x100m M i F van aconseguir nou rècord del club. L’equip format per David-Güim-Genís-Aaron van competir en una sèrie molt ràpida arribant cinquens a meta amb un temps de 49.97”. Posteriorment, l’equip femení format per Júlia B.-Mireia C.-Andrea-Sara també van fer un bon relleu aturant el cronòmetre en 55.09”.

Tot seguit, els benjamins Pau-Martí-Marc-Miquel, que van realitzar un fabulós relleu el passat 8 d’Abril, van competir les semifinals del 4x60m. Aquest cop els nervis van jugar en contra i van arribar a meta amb un temps de 41.38”. Tot i no passar a la final, felicitar als més petits per haver participat en aquests campionats on van adquirint més experiència.

Els últims en competir van ser els cadets del 4x300m en una prova realment dura. Tant l’equip masculí (Martin-Aaron-Sergi-Jan), com el femení (Júlia B.-Laia-Júlia C.-Mireia R.) van esforçar-se al màxim fent una marca de 3:03.03 i 3:30.64 respectivament.

RESULTATS

Loading