6A JORNADA I PRÈVIA DE RELLEUS BENJAMÍ

El dissabte 8 d’Abril es va celebrar la 6a jornada control benjamí-aleví-infantil al Prat del Llobregat. Jornada on també es va celebrar la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de relleus benjamí.

Bona competició dels alevins que segueixen millorant dia a dia. Destacar l’actuació d’Arnau Gutiérrez, en els 600m.ll. va aturar el cronòmetre en 2:07.3.i en el llançament de disc va aconseguir una marca de 13.99m.. En la mateixa prova, Alicia Garcia va establir nova marca personal amb un llançament de 15.40m.

En categoria infantil, destacar la competició d’Èlia Cascalló amb dues marques personals. En el salt de llargada va fer una marca de 4m i en els 1.000m.ll. va aconseguir un registre de 3:27.2.

Finalment, el MAC va presentar dos equips masculins en la prèvia del Campionat de Catalunya de relleus. Bones notícies en l’equip A, format per Miquel-Pau-Marc-Martí, que va guanyar la seva sèrie (39”7) i va aconseguir classificar-se per a la final de Catalunya el proper 22 d’Abril a Mataró. L’equip B, format per Gabriel-Rubén-Roger-Gerard, va finalitzar 7è de la seva sèrie amb un temps de 46”7.

RESULTATS CONTROL

RESULTATS RELLEUS

Loading