El Campionat de Catalunya en pista coberta i els controls de febrer ens deixen un cap de setmana ple de bons resultats, marques personals i medalles!

Aquest cap de setmana, els i les atletes del Martorell Atlètic Club han participat al Campionat de Catalunya en pista coberta a Sabadell, en les seves respectives categories. En general, hi ha hagut moltes actuacions i marques destacades en cadascuna de les competicions, que repassarem a continuació.

Prèviament, el divendres 17 de febrer, els atletes Sub16 van realitzar el Control de pista coberta. En la prova de recollida de pes, Pablo Palos va aconseguir un resultat de 7.64 i Roger Garrido de 7.39, sent ambdós marques personals. No va ser l’unica MMP de Roger Garrido, ja que a la prova dels 60mll, amb un resultat de 8.75,  també va aconseguir-la. En longitud, Miquel Andreu va assolir una marca de 5.48m, mentre que Pablo Palos va arribar als 3.86m. Finalment, Adam Achouitar, amb un temps d’11’08”, va aconseguir una marca personal per 26 segons a la prova de 3.000m!

Dissabte al matí, els atletes de la categoria Màster van donar el tret de sortida al Campionat de Catalunya de pista coberta. En un molt bon inici de la prova, Raúl Martínez, M45, va ser el subcampió dels 3.000 metres marxa! A la categoria femenina, Sonia Páez va ser la quarta classificada, amb MMP als 1.500 metres llisos. A les bones actuacions individuals als 3000 mll, on Joan Rodríguez va endur-se una brillant medalla de bronze, va sumar-s’hi més tard la medalla d’or a prova de 4×200 en la categoria M35. Amb una marca final de 2:02″, José Antonio Hernandez, Carles Salvador, Joan Rodriguez i Juan Vaz es van proclamar campions de Catalunya!

Paral·lelament, Èlia Cascallo, va competir en els 60mll del Campionat de Catalunya en la categoria Sub20. Tot i que a les semifinals va assolir un resultat de 8.26, aconseguint així una marca personal, malauradament, no va passar a la final del campionat.

A les Proves Combinades Sub16 del campionat, Ian Castillo va aconseguir una històrica quarta posició amb 3012 punts en total, el que va suposar un nou rècord del club a l’Hexatló de pista coberta! Els seus registres van ser de 8.42″ als 60mll5.39m al salt de llargada, 10.57m a llançament de pes, 1.63m al salt d’alçada, 10.22″ als 60m tanques i  3’06.60″ a al prova dels 1.000mll.

Per completar un cap de setmana ple d’atletisme, a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona, els i les atletes de les categories Sub10 a la Sub16 van participar en el control del mes de febrer. Davant un gran ventall d’actuacions i resultats, cal remarcar l’atleta Ndeye Badji, Sub10 femení, que va aconseguir un resultat de 9.88″ als 60mll.

Per altra banda, en la categoria Sub14, tant nois com noies van participar en els 60 mll, llargada, pes, 1000 mll i 2000 mll. En els 60mll, destacar a Noa López, amb una marca de 8.51″, i a Jan Morales, amb 8.43″. A la prova de llargada, Arnau Guirado va aconseguir un resultat de 4.45m, Jon Grillo de 4.29m, i en la categoria femenina, Lucía Iglesias i Carlota Puig van aconseguir la mateixa marca, de 4.20m. Pel que fa al pes, remarcar que Iraia Flores va assolir els 5.23m i Jan Morales els 7.40 m. Als 1.000 mll, Jan Morales va fer un temps total de 3:25.59, i Alba Martín va completar la prova amb un total de 4:34.99. Per últim, als 2.000 mll, les actuacions més destacades van ser les de Berta Pedrico, amb una marca de 8:59.71 Xana Montero, que va fer un temps de 10:06.08. A més, Noa López, Alba Martin i Iraia Flores van debutar en proves de pista fora de Martorell.

Finalment, en la categoria Sub16, cal mencionar que a la prova de 300mll, Martí Vidal va aconseguir un resultat de 40.69″, i Guillem Garrido va completar-la amb 41.92″ i Guiomar Coll amb 49.12″.  Al triple salt, Martí Vidal va aconseguir una marca de 10.96″, Guillem Garrido va fer un temps de 11.02″ i Ainoa Dueñas va completar la prova amb9.19″. Per últim, però no menys important, destacar l’actuació de Laia Hernández a la prova de pes, on va aconseguir una MMP amb un resultat de 7.01m. Alexandra Asi, amb una marca de 8.04m i Ainoa Dueñas, amb 8.66m, també van destacar en aquesta prova.