CURSA DE MARTORELL CLASSIFICACIONS i REPORTATGE FOTOGRÀFIC

Ahir es va celebrar a Martorell la 19a Cursa de 10 km i la 1a de 5km.
Jaume Leiva (CE Irunwithleiva) i Hasna Bahom (FC Barcelona), van classificar-se en primer lloc assolint el títol de Campions de Catalunya de la distància. Leiva va trigar 31.20” a completar les dues voltes al circuit i Hasna 36’20”. Al podi català els van acompanyar Soufiane Mahboub El Hadouini (CA Palamos) en segon lloc i David Martinez Lujan (CA Manresa) en tercer lloc. Les noies que van acompanyar a Hasna van ser Janet Becerra Peña (La Sansi) i Meritxell Soler Delgado (CA Manresa). Els primers locals van ser Saito Hach (Independent) i Esmeralda Zaragoza Saez (Martorell Atlètic Club)
La classificació de la cursa de 5 km va estar liderada per Juan Manuel Garcia Mendoza (CA Canyelles) amb 16’34” i Jackeline Gómez Mamian (Vilafranca), els primers martorellencs van ser Raül Torres Reina (Martorell Atlètic Club) i Carla Bou Rabassa (Martorell Atlètic Club).
A les curses de promoció es van imposar Sergi González Garriga i Laia Castaño (Martorell Atlètic Club) a la de 1300 m i Max Monteys i Enya Lechuga Frouin a la 700 m.
Amb 800 atletes arribats a meta la Cursa de Martorell ha estat un èxit de participació i organització.
Podeu consultar les classificacions senceres, baixar el diploma i veure una foto de la vostra arribada AQUI  clickeu sobre la distància triada (10k 5k 1300 o 700) i ja podreu accedir.
També podeu veure algunes fotos AQUI
 

BUSCAT AL REPORTATGE FOTOGRÀFIC