El MAC fa parada al Joan Serrahima

El dimecres 26 de juny va tenir lloc un control d’aire lliure a les pistes Joan Serrahima a Barcelona. Amb els campionats de Catalunya pràcticament finalitzats, a excepció dels sub20, els nostres atletes van buscar millorar les seves marques per què l’atletisme és això, superar-se a un mateix.

El grup de salts horitzontals va tenir una correcta participació al salt de llargada. En categoria sub18 masculí el més destacat va ser l’Erik Sánchez amb una marca de 5.83m. Al fossat el van acompanyar l’Ian Castillo i en Martí Vidal amb uns registres de 5.69 i 5.68 respectivament.

En categoria sub18 femenina la Marina Granado va tancar la temporada amb un salt de 4.67m ben a prop de la seva marca personal i amb el vent bufant en contra ja que es van fer dos fossats per l’alta participació.

Les marques personals van arribar a les curses. El grup de mig fons i fons, entrenat per en Nacho Pinedo, va recollir els fruits de molts mesos d’entrenament i va obtenir dues marques personals a la prova dels 1500m. En categoria sub20 en Miquel Carazo va esmicolar el seu millor registre per 4″ aconseguint una nova marca personal de 4:16.34 a menys d’un segon del rècord del club d’un històric del MAC, en Joel Torres.

En Sergi Pérez, atleta de categoria absoluta, va tornar a fer una gran cursa assolint una millor marca de 4:36.90 demostrant que és molt regular per sota dels 4’40”.

A continuació els resultats del control: https://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/2024/06/resultat-20240626-circuitserrahimaaac.pdf

Loading