Biel Martínez defensa els sub16 a LLeida

El passat 29 de juny va tenir lloc la jornada final del campionat de Catalunya sub16 a les pistes de les Basses de Lleida. Dels 10 representats a la jornada prèvia 2 van aconseguir la classificació però, finalment, només en Biel Martínez va poder representar al club a la final.

En Biel, atleta de primer any a la categoria nascut al 2010, va participar en dos proves, els 600m al matí i al triple salt a la tarda.

En la jornada matinal en Biel va fer una molt bona cursa a uns 600m on el nivell mig va ser altíssim amb la presència d’atletes medallistes als campionats d’Espanya. Només sortir van haver molts cops i empentes que Biel va gestionar amb solvència. Després d’uns forts primers 300m el grup es va trencar i tots van donar-ho tot fins al darrer metre. Finalment en Biel va assolir la 10ena posició amb un temps final de 1:34.10

A la tarda va prendre part a la prova de triple salt. En Biel enguany ja havia millorat en més d’un metre la seva marca personal respecte a la temporada passada i, en una final amb molts atletes per sobre de 12m, va donar tot de la seva part. Finalment va finalitzar el concurs el 12è amb una marca de 11.31m.

Amb aquest campionat tanquem les competicions de la temporada per la categoria sub16. Des del club felicitem a tots els atletes per la seva gran evolució aquest any.

Loading