Donem la benvinguda al març amb marques personals i rècords

El passat dijous 2 de març, els i les atletes del MAC van realitzar una sèrie de proves en una competició que va tenir lloc a les pistes de Martorell. En general, es van presenciar molt bones actuacions, de les quals hi ha uns quants resultats a destacar.

En primer lloc, Miquel Andreu va fer un salt de 5.64m, que suposa una millora de 5cm en la seva marca i també un nou rècord del club en categoria Sub16! Per altra banda, Martí Vidal amb un resultat de 5.33m i Guillem Solé, amb 5.22m, van estar a punt d’aconseguir marques personals en aquesta prova.

Al salt d’alçada, les atletes Sub18 van fer un gran paper. Cal destacar el resultat de Soraya el Yaakoube que, amb un salt d’1.40m, va assolir una marca personal, i el de Sara Montull, que va arribar als 1.45m. A la mateixa prova, els atletes Sub14 del club, Arnau Guirado i Carlota Puig, van quedar-se molt a prop de les seves millors marques, amb 1.35m i 1.40m, respectivament. 

Dos dies més tard, el dissabte 4 de març, els i les atletes Sub16 van participar en un control de promoció a Cornellà de Llobregat. En un matí frenètic, on es van disputar una gran varietat de proves simultànies, es van assolir nombroses marques personals i, fins i tot, un nou rècord del club!

En la seva estrena en la prova de pes, Mario Madera va aconseguir un resultat de 5.52m, i Mario Loscos de 6.09m, el que suposa una marca personal en ambdós casos.  Paral·lelament, Júlia Miret va assolir un total de 6.36m i Laia Hernández de 7.16m, aconseguint també marques personals per les dues atletes. Per últim, destacar que Alexandra Asi va assolir un resultat de 9.12m, establint així un nou rècord pel club i una marca personal per més d’1 metre!

Seguidament, al triple salt, l’atleta Guillem Solé va completar la prova amb una marca final d’11.34m. A la prova de 60m, Mario Madera va assolir un temps de 9.06″ i Inés Marqués de 8.96″, el que va suposar una marca personal pels dos atletes. Passant als 300mGuillem Solé va fer un temps de 42.58”, i Inés Marqués va aconseguir un resultat de 49.86” .

Per últim, Martí Vidal va completar la prova dels 600m amb un temps total de 1’34.04″, aconseguint així una nova marca personal!

Loading