Marques personals, registres rècord i… classificació pel proper Campionat d’Espanya a Ourense!

El passat dissabte 11 de març, els i les atletes sub16 van participar al Campionat de Catalunya de pista coberta a Sabadell. 

En una jornada plena d’èxits, Martí Vidal va erigir-se com a protagonista indiscutible del campionat! Al matí, va aconseguir una marca personal al salt de llargada per 14cm, i amb un resultat de 5.64m, va finalitzar en sisena posició. A la tarda, en un concurs apassionant i molt disputat fins al final, va penjar-se la medalla de bronze a la prova de triple salt amb un registre de 12.40m. Un resultat que no només suplas un nou rècord del club, sinó també la marca mínima per participar als Campionats d’Espanya de pista coberta a Ourense el proper 25-26 de març!

L’atleta Miquel Andreu, en un concurs sublim, va millorar en dues ocasions la seva marca i també el récord del club!Amb un salt de 5.94m, va obtenir la cinquena posició.  Per altra banda, destacar el debut d’Alexandra Asi en aquest campionat, on va aconseguir una 12a posició amb un llançament de pes de 8.56m. Ian Castillo, en el seu retorn a la competició després de caure malalt, va assolir un 8è lloc en la prova alçada, amb un resultat d’1.62m. Finalment, fer una menció especial a Guillem Solé que, tot i classificar-se per la final del triple salt, no va poder participar al campionat per malaltia. Des del club, li desitgem una ràpida recuperació.

Diumenge 12 al matí, Eneko Sáenz va classificar-se en onzè lloc al Campionat de Catalunya de proves combinades Sub12! Amb uns resultats de 9″21/100 als 60mll, 3.70m al salt de llargada i 6.43m al llançament de pes, va assolit una marca final de 692 punts a la prova combinada.

Paral·lelament, el matí de diumenge, els sub14 van participar en el Control de Març AAC a Serrahima, on van realitzar les proves de 60 mll, pes, 600 mll i Perxa.

Cal destacar les actuacions de Noa López, que va igualar la seva marca personal als 60m llisos amb un temps de 8.32”i de Jan Morales que, amb 8.43”, va aconseguir també una nova marca personal. Als 600 mll, ressaltar la gran marca de Biel Martínez, que va completar la prova amb un total de 1:42.96, i també les actuacions de Noa López i Lucía Iglesias, que van assolir marques personals. 

Isona Fernández, al seu torn, va superar l’1.40 a la perxa, amb bons intents a l’1.60. Per últim, a la prova de pes, Lucía Iglesias va millorar per 60cm el seu millor registre, amb un resultat de 6.56m, el que va suposar una nova marca personal per a l’atleta!

Loading