Tanquem febrer de la millor manera possible!

El dissabte, a la pista coberta de Sabadell, vam viure una jornada que ens serà difícil d’oblidar. Les atletes del Sub14 van proclamar-se campiones en la Final del Campionat de Catalunya Sub14 Femení B! De les 12 proves que hi havia en total, en van guanyar dues (60 mll i relleus 4×200), en quatre van quedar segones (triple salt, salt de llargada, salt d’alçada i 2000m marxa)  i en les vuit restants hi va haver marques personals.

Concretament, les atletes que van realitzar cada una de les proves van ser: Isona FernándezPerxaLucía Iglesias en la prova de Triple SaltXana Montero als 60 mtNoa López va participar en els 60 mll i Bruna Lozano en els 2000m marxa. Per altra banda, Carlota Puig va realitzar la prova d‘AlçadaLaia Rodríguez la de LlargadaIraia Flores va fer els 600 mllBerta Pedrico va córrer els 2000 mllAlba Martín els 1000 mll, Martina Llop va realitzar la prova de Pes i, per últim, al Relleu 4×200, les participants van ser Carlota Puig, Laia Rodríguez, Lucía Iglesias i Noa López. Amb l’esforç de totes elles, i també gràcies al treball que el Pol i l’Albert van fer amb l’equip, el MAC va pujar al lloc més alt del podi de la categoria Sub14 femenina!

Per concloure el cap de setmana, el diumenge, Sant Hilari Sacalm va acollir el Campionat de Catalunya de Cros Master. A un circuit que ja és molt exigent en una situació normal, se li van sumar el fred i la pluja. Aquests obstacles, però, no van aconseguir frenar els nostres atletes, que ens van deixar amb unes molt bones actuacions a nivell general! Cal destacar les marques de Jose A. Hernández, 25è a la categoria M45, i de Juan Vaz, que va acabar 17è a la categoria M55.

 

Loading