Darrer control pels sub16 i bones sensacions a la perxa del MAC

Els atletes sub16 del MAC van disputar, a les pistes de Castellar del Vallès, el seu darrer control de la temporada abans dels campionats de Catalunya. Fins a 3 atletes del MAC van participar i van obtenir molt bons resultats:

En Jan Morales feia dues grans curses a les proves de velocitat. D’una banda aconseguia un registre de 12.74″ als 100m; hores més tard, als 300m tanques aturava el cronòmetre en uns bons 47.86″ un temps que ens demostra la seva gran regularitat donat que enguany ha repetit en més de 3 ocasions.

La Laia Hernández va debutar als 100m tanques, una prova que encara no havia provat i on va demostrar que té molt a dir. La Laia va guanyar la seva sèrie i ho va fer amb un magnífic temps de 17.56″. Al llançament de pes va fer un concurs en progressió on va demostrar que ja està consolidada per sobre dels 8m finalitzant la prova amb uns bons 8.58m a només 5cm de la seva marca personal.

Per acabar la participació del MAC la Júlia Naranjo va tenir una brillant actuació. Als 100m va aturar el cronòmetre en uns bons 13.64″ que mostren el bon estat de forma en el qual es troba. La sorpresa però va venir als 300m tanques, una prova que ha corregut en només 3 ocasions i en totes elles ha fet marca personal. La Júlia va fer meta en 50.78″ un temps que suposa marca personal i un nou rècord del MAC!

Amb aquesta competició els sub16 posen punt i final als controls d’aire lliure i resten a l’espera de saber qui es classifica per la jornada prèvia dels campionats de Catalunya sub16 que tindrà lloc el proper dissabte 22 de juny a Cambrils.

D’altra banda, a les pistes del Centre d’Alt Rendiment esportiu de Sant Cugat, dissabte 8 va tenir lloc una nova competició del circuit català de salts.

La Mireia Cinto i l’Aina Ferrer participaven a la prova de salt amb perxa, una prova amb una gran complexitat on les nostres atletes mica en mica progressen adequadament.

L’Aina Ferrer aconseguia un millor registre de 2.32m mentre que la seva companya, la Mireia Cinto debutava aquesta temporada amb un millor salt de 2.52m

Des del club les animem a seguir treballant per continuar pujant el llistó tan amunt com puguin!

Loading