Èlia Cascalló abonada al 4t lloc als campionats sub23

El passat 15 i 16 de juny va tenir lloc el campionat de Catalunya sub23 i absolut a les pistes del Congost de Manresa. Aquest campionat és l’esdeveniment atlètic més important al panorama català i el MAC va tenir la sort de comptar amb una representant de luxe, la nostra fantàstica atleta de combinades Èlia Cascalló.

L’Èlia Cascalló va començar la tarda participant al salt d’alçada on, en un concurs una mica irregular marcat pel fort vent, va fer un millor salt de 1.54m i va tenir a tocar el 1.58. Amb aquesta marca aconseguia el 4t lloc a la categoria sub23. Malgrat el gran caràcter competitiu de l’Èlia, que sempre vol més, cal destacar que aquesta ha estat una temporada on Cascalló ha fet un enorme salt qualitatiu pel que fa als salts verticals i prova d’això és el fet que es troba entre les millors saltadores de Catalunya, fet que cal valorar com es mereix.

Unes hores més tard, amb el cap una mica més fred, l’Èlia va participar als 800m. En la final B, l’Èlia va protagonitzar una cursa fantàstica acabant amb un gran sprint final. El seu temps 2:19.96 li donaven el 4t lloc a la categoria sub23 i la deixaven a només tres dècimes de segon dels metalls.

D’altra banda cal destacar a una atleta que, tot i que ja no competeix pel MAC, sí entrena a les nostres instal·lacions i entrena amb els nostres atletes. La Cristina Cámara, atleta del 2001, va participar als 100m tanques on va assolir la 4ta posició amb un fantàstic temps de 14.12″ que no comptaran com a marca personal degut al fort vent (+2.9). La Cristina no només va fer els 100m tanques sinó que també va participar als relleus amb l’Agrupació Atlètica Catalunya. A la cursa 4×100 Cámara va arribar en primera posició i a més a més de la medalla d’or va aconseguir un nou rècord de Catalunya amb un registre de 46.15″. Cal destacar aquesta fita ja que és el primer rècord de Catalunya que aconsegueix l’equip format per la Cristina juntament amb els seus entrenadors Xavier Anglada i Noé Reina.

Loading