EL CREIXEMENT DEL MAC NO S’ATURA

El MAC segueix en creixement, i així ho van demostrant les diferents jornades on cada cop més atletes van millorant els seus registres. Aquest cop, els petits del club van competir a Rubí en el 7è control benjamí-aleví-infantil.

El benjamí Miquel Andreu, segueix sumant bones actuacions. Aquest cop en els 1000m.ll. va aconseguir una marca de 3:55.3. En el salt d’alçada també van arribar bones notícies. Martí Vidal va saltar 1.05m, seguit de Marc Hernández amb una marca de 1m.

Pel que fa als alevins, destacar la competició d’Arnau Gutiérrez. En els 60m.t va aconseguir un registre de 10.8” i en el salt de llargada, va fer una marca de 3.59m. En les tanques femenines, Sara Garcia també va fer una bona actuació. Va acabar 1a de la seva sèrie amb un temps de 11.3m. Per últim, la alevina Alicia Garcia va guanyar el concurs de llançament de pes amb una marca de 7.59m.

En els infantils, Arnau Miret segueix progressant, aconseguint dos rècords més del club. El primer, el va fer en els 150m.ll. amb una marca de 18.7”, i el segon en els 80m.t., aturant el cronòmetre en 12.8”. Bon moment de forma de la majoria d’atletes a menys d’un mes de disputar les jornades prèvies del Campionat de Catalunya.

RESULTATS

Loading