BON INICI DE PISTA COBERTA DEL CADETS

Aquest dissabte els cadets i juvenils-juniors del MAC van estrenar temporada de pista coberta a Sabadell. Per a alguns cadets era el primer cop que competien a pista coberta, com es el cas de Julia Cid, que ho va fer en els 60m.ll. i 600m.ll.

Tot i ser la primera competició, no van trigar a aparèixer les marques personals. Les primeres van ser Julia Beltran i Sara Cid, que van baixar la seva marca dels 60m.ll. a 9.05” i 8.86” respectivament.

Seguidament, la mateixa Julia Beltran va tornar a ser protagonista amb una altra marca personal. Aquest cop va ser al salt de llargada, on al segon intent va establir la marca de 4.19m. La mateixa marca va aconseguir Mireia Cinto en l’últim intent, millorant així el seu anterior registre.

Genial inici de temporada va fer David Andreu amb dues marques personals. En el salt de llargada va aconseguir fer 4.92m, millorant notablement la seva anterior marca. I en els 300m.ll., va rebaixar el seu temps més de dos segons, deixant-lo en 42.85”.

A la tarda, va ser el torn dels juvenils-juniors. El MAC va ser representat per dos atletes, la llançadora Marina Gómez i la saltadora Aina Santacatalina.

La Marina va competir en el llançament de pes, on el seu millor llançament va ser 7.62m. L’Aina ho va fer en el salt de perxa, quedant-se en l’alçada de 2.40m.

RESULTATS CADETS

RESULTATS JUVENILS-JUNIORS

 

Loading