EL MAC SEGUEIX CREIXENT AMB UN CAP DE SETMANA PLE D’ACTIVITAT

Dissabte al matí, els cadets img_2347del MAC van competir en el 2n control de pista coberta. David Andreu va encetar les bones notícies, que durarien tot el cap de setmana. Va establir una marca de 7,97” en els 60m.ll.  A la mateixa prova, Andrea Morales va millorar la seva anterior marca, baixant-la a 9,06”.

Nova marca de Laia Castaño en 1.000m.ll. de pista coberta, que amb una cursa molt ràpida de principi a fi, va aconseguir arribar a meta en 3:22.27.

Bones notícies pel Güim Cascalló, que va tornar a competir després d’estar varies setmanes lesionat. I ho va fer millorant la seva anterior marca en el triple salt, 10,13m.

Per acabar, esplèndids 600m.ll. de Genís Bordalló que va anar de menys a més acabant primer de la seva sèrie amb un temps de 1:45,86.

RESULTATS CADET

Al mateix temps, van competir els benjamins-alevins-infantils al 2n control al Prat del Llobregat. Primera competició de pista de la temporada, on destaquem el bon inici de Miquel Andreu amb dues bones marques: 3,25m en el salt de llargada i 10.3” en els 60m.ll.

Gran estreno de Laura Apolzan, que va ser el seu primer cop que competia en pista i se’n va endur bones sensacions. En els 150m.ll. va guanyar la seva sèrie amb 21,5”. I en el salt d’alçada va assolir 1,30m.

RESULTATS BENJAMIN-ALEVINS-INFANTILS

També dissabte al matí van participar al Trofeu Mar Gomez i Joaquim Risueño, organitzat a Serrahima per l’Agrupació Atlètica Catalunya, els atletes Albert Marco ( 24.39 als 200 m.ll.) i Lluis Casanova i Noureddin Annassiri (1’09.21 i 1’12.09 als 500 m.ll.).

A la tarda va ser el torn del juvenils-júniors, on molts van tenir el seu primer contacte amb la pista Coberta. Tot i que encara no estan al seu millor moment, la majoria va competir molt aprop de les seves marques. Destacar el genial inici de Berta Hernández que, deixant enrere les seves molèsties al turmell, va aconseguir dues marques personals. En el salt de longitud va fer una marca de 5,08m, i als 60m.t. va aturar el temps en 10,16”.

Bona competició també de Laura Galeano que va fer bona cursa en els 400m.ll., creuant la meta en 1:14.46.

RESULTATS JUVENIL-JUNIOR

Per últim, diumenge a la tarda, les promeses del MAC Laia Navarro i Sandra Checa van competir en el 2n control absolut de pista coberta. En la seva primera competició de pista de la temporada els seus resultats es van quedar aprop de les seves marques. Laia va fer 8,63” en els 60m.ll. i 4.56 en el salt de longitud. Sandra va competir en el salt d’alçada on es va quedar amb una marca de 1,54m.

RESULTATS CONTROL ABSOLUT