50è CROS INTERNACIONAL DE GRANOLLERS

Aquest diumenge es va celebrar el Cros internacional de Granollers. Un cros realment atractiu que enguany va complir els seus 50 anys passat per aigua. Tot i ser un cros bastant pla, les pujades i baixades van esdevenir més tècniques a causa de la climatologia; fet que van comprovar els veterans, sent els primers en córrer. Destacar la cursa d’Esmeralda Zaragoza, creuant la meta en 7a posició en categoria W35, 18:42. En homes, la bona sortida de Jose Antonio Hernández el va beneficiar per poder arribar 18è en categoria M35, 18:29.

Seguidament, en categoria cadet, la millor classificada va ser Laia Castaño, la seva sortida li va perjudicar, però va acabar 26a amb un temps de 8:44. En infantils, Èlia Cascalló, amb una cursa molt ràpida de principi a fi, va poder arribar la 27a amb 4:27.

Més tard va ser el torn dels alevins, que, tot i que van competir força bé, es van veure mermats en la classificació general ja que es van quedar molt endarrere en la sortida.

A continuació vam tenir la cursa més passada per aigua de tot el matí, amb un diluvi que va marcar tota la competició dels benjamins. Miquel Andreu va ser el millor classificat, entrant el 30è a meta amb un temps de 3:07.

La mala sort es va encegar  aquest cop amb el Prebenjamí Manel Macias, ja que a causa d’una lesió no va poder començar la seva cursa. Esperem que es recuperi aviat.

 

RESULTATS

 

Loading