5a jornada Social MAC

Ahir diumenge es va realitzar a les pistes del Torrent de Llops la 5a Jornada Social del MAC, on atletes de les categories des de S8 fins a S16 van competir en diferents proves atlètiques. A més aquesta jornada ha permès a molts nous atletes tenir un primer contacte amb la competició ben a prop de casa.

A la categoria Sub 10, cal destacar les actuacions de l’Iker Casanova als 1000 metres llisos amb una marca de 3:49.4, en el salt d’alçada l’Oier Garcia i l’Eneko Saenz van aconseguir saltar el 1.12 m, mentre que en la categoria femenina l’Eva Bou va saltar els 0.95 m.

Mentrestant, a la categoria Sub 12, en Jan Morales i l’Arnau Guirado van aconseguir una nova MMP en els 600 metres llisos amb una marca d’ 1:59.2 i 2:00,3 respectivament. En la categoria femenina, la Lucia Iglesias va aconseguir noves MMP en els 60 mll (9.0) i en el salt de llargada (3.62 m). Un concurs de salt de llargada on la Carlota Puig (3.53 m) i la Laia Rodriguez (3.55 m) també van aconseguir noves marques personals.

En els concursos de salt d’alçada S14 podem destacar les marques d’en Marc Hernandez (1.47) i Miquel Andreu (1.47). En la mateixa categoria, la Alexandra Asi Adinkra va completar un molt bon concurs de llançament de pes amb una marca de 9.01 m.

Finalment, a la categoria Sub 16, vam tenir curses molt igualades, tant en la categoria masculina com femenina. En els concursos, l’Alicia Garcia en el llançament de pes va finalitzar un concurs molt regular amb una marca de 8.83 m.

A continuació, pots trobar els resultats complets de la jornada en el següent enllaç:

RESULTATS

Loading