Repassem el XIII Cros Escolar

El passat diumenge 10 d’octubre el Martorell Atlètic Club va organitzar una nova edició del Cros Escolar. La jornada d’enguany, la XIIIa edició, va constar de 10 curses i més de 300 atletes participants entre totes elles. Quant a la competició d’escoles, la guanyadora de l’anterior edició, l’escola José Echegaray, va tornar a pujar a dalt de tot del podi amb un total de 52 punts entre totes les curses.

La jornada va començar amb les curses Sub14-16, on l’Adrià Ortega del MAC va aconseguir la primera posició en la categoria S16 masculina i en Martí Vidal, també del MAC en la categoria S14. En les curses femenines de la mateixa categoria, la Mariona Perelló del MAC va aconseguir el primer lloc en la categoria S16 i la Jasmine Gabitova, de l’Escola La Mercè, a la categoria S14.

En la categoria S12, en Musa Yahya de l’escola José Echegaray va passar primer la meta en la cursa masculina, mentre que l’atleta del MAC Bruna Lozano ho va fer en la femenina. En el cas dels S10, dos participants de l’escola Vicente Alexandre van arribar en primer lloc, l’Iker Casanova i l’Eva Bou.

En la cursa Sub8, l’Arfan Sane de l’escola José Echegaray va aconseguir el primer lloc en la classificació masculina, i la Gabriela Asuma del MAC, a la femenina. A la categoria Nins, en Jon Ramírez del MAC es va fer amb el primer lloc entre els nois, i la Insaf Elmahyaoui de l’escola Mercè Rodoreda, entre les noies.

Finalment, per tancar la jornada, a la cursa Open en Lluis Casanova i la Míriam Guilabert van aconseguir la primera posició, mentre que a la cursa Social ho van fer l’Ivan Garcia i l’Helena Martin.

 

Consulta tots els RESULTATS DE LA JORNADA

 

 

 

 

Loading