4 atletes del MAC pugen al podi en el 43è cros de Castellar del Vallès

El passat diumege 28 de novembre es va realitzar la 43a edició del Cros Vila de Castellar a les pistes d’atletisme de Castellar del Vallès. Fins a 36 atletes del MAC van participar-hi entre totes les curses que es van realitzar, entre les quals cal destacar les actuacions de la Laia Castaño, 1a en la categoria S20 F amb un temps de 18′ 37.71″’, d’en Adrian Ortega, 2n classificat en la categoria S16 M amb un temps de 14′ 55.17″’, d’en Jon Grillo, 1r classificat a la categoria S12 M amb un temps de 7′ 53.84″’ i de la Gabriela Asuma, 3a classificada a la categoria S8 F amb un temps de 2′ 46.68″’.

La jornada la van obrir els atletes Màster amb una distància de 6030 m, on van participar en David Francisco, Sergio Cinto i Carles Salavador en la categoria Master A i en Sergio Garcia i en Juan Vaz a la categoria Master B.
Un cop acabada aquesta cursa, la Soraya El Yaakoube participava en la prova S16 Femenina, on en una distància de 3290 m va aconseguir una 7a posició amb un temps de 13′ 59.65″’. En la cursa masculina de la categoria S16, l’Adrian Ortega va aconseguir la 2a posició en la seva categoria i la 7a en la general de la cursa, la qual corrien juntament amb la categoria S18.

 

Moments més tard, la Laia Castaño disputava la prova Absoluta i S20, la qual tenia una distància de 4660 metres. La Laia va aconseguir una 1a posició a la seva categoria i una 5a posició en la general.

A mig matí els atletes S14 participaven en les seves curses. A la categoria femenina, la Jasmine Gabitova, l’Ainoa Dueñas, la Martina Sanz, la Paula Miñarro i la Lucia Martinez van completar el recorregut de 2070 m, mentre que en la categoria masculina, en Martí Vidal i l’Aleix Hernandez, que debutava en una competició lluny del Torrent de Llops, van completar la distància de 2810 m.

Un cop van finalitzar les curses S14, les atletes Lucia Iglesias, Carlota Puig i Bruna Lozano van participar en la cursa S12 F, amb una distància de 1440 m. En la categoria S12 masculina, a més d’en Jon Grillo, que va aconseguir la primera posició, l’Arnau Guirado, en Jan Morales, l’Aleix Trullols, l’Ian Marin i en Yago Gomez van fer molt bones actuacions en una cursa de 2070 m.

Al migdia, la categoria S10 entrava al circuit per realitzar una prova de 1120 m, tant en categoria masculina com femenina. En la cursa de les noies, la Basma Mbitel va aconseguir una 5a posició en una gran cursa, mentre que l’Iker Casanova, l’Eneko Saenz, en Daniel Castillo, l’Arnau Garcia i en Pol Gadea van competir en la prova masculina amb una gran actuació de tots ells.

Per tancar la jornada, els atletes S8 participaven en una cursa de 700 m. La Gabriela Asuma va aconseguir pujar al 3r lloc del podi en la categoria femenina, mentre que en Dario Iglesias va finalitzar 4t en una molt bona cursa, així com la de l’Aleix Rubio, que va aturar el cronòmetre amb un temps de 3′ 30.83″’.

 

Podeu consultar els resultats complets CLICANT AQUI

 

 

Loading