EL MAC INICIA LA TEMPORADA AMB EL CROS VILA DE CASTELLAR

sortida-cros-castellarAquest diumenge es va celebrar el 39è Cross Vila de Castellar. Un Cross especial, ja que any rere any debuten un gran nombre d’atletes amb l’equipació del MAC. Tot i que la participació general del cros no va ser l’estimada, els atletes del MAC van competir força bé. Els més matiners van ser els veterans masculins, que van ser els responsables d’encetar la temporada amb bones actuacions.

Seguidament, les cadets Laia Castaño i Mireia Cinto van estrenar la temporada amb nota. Laia va trepitjar el podi en 3a posició amb 12′40.14 i la Mireia va arribar la 7a aturant el cronòmetre en 14′36.81. En el grup d’infantils, destacar l’Èlia Cascalló que va acabar 8a en un final molt ajustat, on es va decidir en l’sprint final, 8′20.65

Destacar també la bona cursa del benjamí Martí Vidal. Va finalitzar 10è de la seva categoria amb un temps de 4′58.49 i va agafant cada cop més experiència amb les diferents competicions.

L’únic representant juvenil del MAC va ser el Raul Torres, on va ser el primer cop que sobrepassava la barrera dels 6.000m i ho va fer amb una marca força bona, 23′49.99.

Per acabar, les veteranes femenines van tancar la participació del MAC. Destacar la 5a posició d’Esmeralda Zaragoza que va fer una cursa amb un ritme molt constant entrant a meta en 20′02.18.

Bon inici de temporada general pels atletes del MAC, sigui per agafar experiència o per reafirmar-se dins la categoria. A seguir entrenant que això tot just acaba de començar.

Ens retrobem el pròxim diumenge 4 de Desembre amb el 50è Cros Internacional de Granollers.

 

RESULTATS CROS CASTELLAR

Loading