4 NOVES MEDALLES EN CAMPIONATS CATALANS

El MAC segueix creixent a la vegada que va sumant bons resultats. Aquest cap de setmana ho ha demostrat en els campionats de Catalunya.

Dissabte al matí les saltadores Ana jorba i Berta Hernández van competir en el Campionat de Catalunya juvenil de pista coberta. L’Ana, que va competir en el salt d’alçada, no va tenir un concurs còmode i va arribar a saltar 1,38m. Tot i això, s’està afiançant en la categoria, deixant enrere les lesions que arrosegava. D’altra banda, la Berta, en el salt de llargada, no va trigar en donar-nos una gran noticia. En el segon intent va aconseguir un salt de 5,34m, signifcava millor marca personal i mínima pels campionats nacionals de pista coberta. A més a més, va acabar el campionat amb la tercera millor marca, a 3 cm de la segona, aconseguint medalla de bronze en el campionat català.

RESULTATS CAMPIONAT CAT. JUVENIL

Per la tarda va competir l’infantil Arnau Miret en el Campionat de Catalunya de proves combinades de pista coberta. Va ser un Campionat amb un nivell atlètic molt alt i amb una gran exigència per a aconseguir pujar al podi. L’Arnau va començar fort millorant marca en els 60m.ll., 7,95”. Però a cada prova que feia creixia més, fins a millorar marca personal en totes les proves que va realitzar. En el salt de llargada va saltar 4,92m. En el llançament de pes va aconseguir 9,69m. I un cop fetes les tres primeres proves, l’Arnau anava el 5è classificat. Però en la última prova, salt d’alçada, amb un final trepidant i emotiu, l’Arnau va saltar 1,56m escalant fins a la segona posició i sumant un total de 1842punts. Marca que significa rècord del club i millor marca personal. Finalment, l’Arnau es va emportar la medalla d’argent amb una competició brillant.

RESULTATS PROVES COMBINADES

Diumenge matí als 5 km de Gavà, cursa reservada a les dones, bons resultats de les nostres noies: Carla Bou en la desena posició amb 23.31; Sonia Paez 13a. amb 24.30 i Miriam Guilabert 26a amb 26.57. A la cursa de 10 km, també a Gavà Roger Gili arribà a la posició 94 amb un crono de 44.20

També diumenge al matí Jose Antonio Hernandez  (7è amb 4.39.29,al 1500) iniciaba iniciar la preséncia martorellenca al  Campionat de Catalunya de Veterans en pista coberta. A la tarda la majoria dels nostres atletes van competir en els 3.000m.ll.. Jose Antonio (10:30.39) en M-35, Sergio Cinto (10:43.56) i Carles Salvador (11:11.01) en M-40, Juan Vaz (11:55.94) en M-50.

El plat fort va arribar amb l’Esmeralda Zaragoza, que amb una marca de 12:06.29 va quedar 2a de Catalunya, aconseguint la medalla d’argent en W-40.

L’última medalla va arribar en els relleus, 4x200m M-35. L’equip format per José Antonio, Carles, Sergio i Juan va aconseguir un tercer lloc ben merescut amb una marca de 1:58.65.

Amb aquesta medalla de bronze, el MAC tanca un cap de setmana esplèndid que reafirma el creixement que està experimentant el club.

RESULTATS VETERANS

Loading