DOS FINALISTES I UNA MEDALLA DE BRONZE

Aquest dissabte es va celebrar la jornada prèvia del Campionat de Catalunya infantil de pista coberta a Sabadell. El MAC el representaven tres atletes: Arnau Miret i Laura Apolzan en el salt d’alçada i Èlia Cascalló en els 2.000m.ll.

El salt d’alçada va ser força profitosa. Primer Arnau Miret, que no va poder arribar a la seva marca, però va saltar 1,46m aconseguint l’objectiu de classificar-se per la jornada final. La Laura Apolzan, tot i la seva poca experiència en aquests tipus de competicions, va competir molt bé. Va aconseguir saltar 1,35m fent marca personal i assolint una plaça per a la jornada final. Amb aquesta marca es situa com a rècord infantil del MAC en pista coberta; i empata amb el rècord del club infantil del salt d’alçada amb l’Anna Mantis en la final de Catalunya a Tarragona en 2012. L’Èlia, en els 2.000m.ll., no va tenir tanta sort i va entrar a meta en 7:40.73 quedant-se a tant sols 3 llocs de passar a la final.

RESULTATS

Diumenge al matí es va disputar la final del Trofeu Natàlia Amiel a Sabadell. El benjamí Miquel Andreu, que segueix en progresió, va ser l’únic representat en la prova dels 60m.t.. Bona competició del Miquel que va passar molt bé les tanques i va entrar a meta amb un temps de 11,35”. Marca que li va servir per pujar al podi i endur-se la medalla de bronze.

RESULTATS

 

Loading