TRES CAMPIONATS I UNA MEDALLA

Aquest cap de setmana es van celebrar tres campionats, dos catalans i un nacional de pista coberta; el MAC va ser representat per 4 atletes que van deixar un bon nivell en les seves competicions.

En primer lloc, els infantils Laura Apolzan i Arnau Miret van competir en el campionat de Catalunya. Els dos ho van fer en la prova de salt d’alçada. La Laura, que segueix creixent atlèticament, va fer una gran competició on va aconseguir saltar 1.37m, fet que significava marca personal i nou récord del club. Finalment va acabar 7ena de Catalunya en el seu primer any com atleta del MAC. L’Arnau no va ser menys, i seguint en la dinàmica ascendent, va tornar a fer un gran concurs igualant marca saltant 1.56m. Aquesta marca li va permetre pujar al podi i endur-se la medalla de bronze.

Per la tarda, a la pista coberta de Valencia, es va disputar el campionat d’Espanya Junior, on el Lluís Casanova va competir en les semifinals dels 400m.ll. Unes semifinals on era molt car passar a la final, ja que només es classificava el primer. Però, tot i córrer en una sèrie molt ràpida, el Lluís va competir molt bé acabant 4rt de la seva sèrie amb un temps de 51.47”.

Per últim, diumenge al matí, la cadet Laia Castaño va competir en els campionats catalans. Va competir en els 3.000m.ll. amb una final on els primers 1.000m.ll. van ser molt ràpids i van marcar la resta de la cursa. La Laia va lluitar fins al final on va acabar aconseguint la desena plaça amb una marca de 11:33.40.

 

Loading