PETITS I GRANS SEGUEIXEN SUMANT

Dissabte al matí els atletes de promoció del MAC van competir en el Trofeu Sabadell en pista coberta (4t memorial Natàlia Amiel). Competició amb gran atracció pels més petits per ser el primer cop que competien en pista coberta.
La Jornada va començar amb bones notícies, ja que la Cadet Laia Castaño va millorar notablement la seva anterior marca de pista coberta en els 3000m.ll. Amb una cursa de menys a més, va aturar el cronòmetre en 11’21”99.
Bona competició dels benjamins masculins en els 60m.t., amb molt bones curses a nivell general. Destaquem a Martí Vidal, que va guanyar la seva sèrie amb un temps de 11”69. En benjamins destacar també la competició de Miquel Andreu, amb uns 1000m.ll. molt bons on va aconseguir una marca de 3’55”59.
Els alevins segueixen creixent i millorant. Destaquem el paper d’Arnau Gutiérrez en els 60m.t. amb una marca de 11”07.
En infantils, Sidney Schluesche va fer bona cursa en els 60m.t. i va acabar 3r de la seva sèrie amb un temps de 12”76. També l’infantil Arnau Miret, que va participar en el llançament de pes, va millorar gairebé 1 metre la seva antiga marca, deixant-la en 9.60m

Dissabte a la tarda, els atletes juvenils-juniors del MAC van competir en la 4a jornada control en pista coberta. Bona competició general dels atletes del MAC, que segueixen progressant fruit del compromís i la feina ben feta. Bones notícies per Carlos Antunes, que després de mesos sense competir, deixa enrere les molèsties amb una bona competició als 60m.ll., 7.35”.
Les saltadores de llargada, Anna Mantis i Montserrat Ortega es van quedar molt a prop de les seves anteriors marques. En aquest control van aconseguir 4.87m i 4.31m respectivament.
Berta Hernández segueix en progressió, i així ho va demostrant en els controls. Aquest cop va saltar 5.13m en el salt de longitud, a tan sols 3?cm de la seva marca. I en els 60?mt. va aconseguir marca personal aturant el cronòmetre en 10.1”. En la mateixa prova, Laura Galeano també va fer marca personal, 10.37”.
La saltadora d’alçada Ana Jorba, va fer la seva primera competició en aquesta modalitat amb una bona actuació. Va aconseguir saltar 1.44m fet que significa marca personal.
Destacar també al mig fondista Raül Torres en els 1.500m.ll., que va fer marca personal amb un temps de 4:43.36”.

El cada cop més nombrós grup de veterans del MAC ha finalitzat la temporada de cros amb la seva participació en el Campionat de Catalunya de la categoria que s’ha celebrat avui diumenge a Caldes de Malavella.
Per primer cop el MAC presentava dos equips un de masculí i altre femení.
Els nois liderats per Jose Antonio Hernandez (17 M35) s’han classificat en el lloc 12é., Carles Salvador (35 M40) i Sergi Cinto (36 M40) han tancat l’equip. A la categoria M50 Juan Vaz s’ha classificat al lloc 23.
Les noies , encapçalades per Esmeralda Zaragoza (6 W40) han assolit un meritori 7é lloc, Carla Bou ha fet una magnífica carrera classificant-se en el lloc 14 de la categoria W35 i Sonia Paez (8 W40) ha tancat l’equip.
Els veterans, un cop finalitzada la temporada de cros, es retrobaran amb la competició a la Pista Coberta el 26 de febrer, on a més de les proves individuals hi haurà la participació d’un equip masculí del MAC al relleu de 4×200.