MEDALLA D’ARGENT AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR

Aquest dissabte tres atletes Juniors del MAC van competir en el Campionat de Catalunya de Pista coberta a Sabadell.

El velocista Carlos Antunes, que cada dia va tenint millors sensacions i es va apropant més a la seva antiga marca, va competir en els 60m.ll. En aquest cas, va aconseguir fer una marca de 7,25” en la semifinal i es va quedar a molt poc d’aconseguir passar a la final.

En la mateixa prova, la velocista i saltadora Anna Mantis, va arribar a meta en 8.58”. L’Anna també va competir en el salt de llargada. En un concurs de més a menys, on els nervis li van jugar una mala passada, el seu millor salt va ser de 4.84m.

Per acabar, Lluís Casanova va competir en els 400m.ll. En la semifinal va fer una cursa més discreta on va entrar amb un temps de 52,17” i es va classificar 8è per disputar posteriorment la final.

En la final, va fer una cursa genial, sortint molt bé des de l’inci i aguantant molt fort fins a meta. Finalment va aconseguir marca personal aturant el cronòmetre en 51.07”. Marca que el va proclamar subcampió de Catalunya i nou rècord del MAC. Medalla d’argent que ve precebuda per la constància i la perseverància.

Felicitats als tres pel bon campionat i a seguir entrenant per a les següents competicions.

 

Loading