UN BRONZE I DUES MARQUES PERSONALS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA

Diumenge a la tarda es va celebrar el Campionat de Catalunya Promesa de pista coberta. És l’any que més atletes ha presentat el MAC. Van competir, la Sandra Checa en el salt d’alçada, el Ivan Garcia en els 400m.ll. i la Laia Navarro en els 60m.ll. i salt de longitud.

A la Sandra, que venia desde Madrid de competir amb l’AA Catalunya, no li va afectar gaire el viatge, ja que va aconseguir igualar marca personal. Amb un concurs net fins el 1,60m, les medalles es van decidir per la diferencia de nuls en el 1,63m. La Sandra ho va saltar al tercer intent i es va quedar a tan sols un nul de la medalla de plata, aconseguint per tant, la medalla de bronze.

El Ivan Garcia, que en el seu primer any com atleta ha aconseguit arribar als campionats, va competir en els 400m.ll. Va fer una cursa molt bona on va acabar 3r de la seva sèrie i aconseguint marca personal, 53.31”,

Finalment, Laia Navarro va competir en els 60m.ll. i salt de longitud. En els 60m.ll. es va quedar a molt a prop de la seva antiga marca, aturant el cronòmetre en 8.51”. En el salt de llargada, en el 5è intent va poder millorar el seu anterior registre, deixant-lo en 4,95m.

RESULTATS PROMESES

 

Loading