TRES FINALISTES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB18-20

Aquest cap de setmana es va disputar el campionat de Catalunya sub18-20 a Igualada. Destacar les absències d’Arnau Miret i de Cristina Camara que, per diverses lesions, no van poder arribar a la cita. Tot i això, el MAC va ser representat amb garanties per Laia Cataño i Genís Bordallo, dos atletes amb experiència en diferents campionats.

Dissabte al matí va competir Genís en els 400mll. Ho va fer en una sèrie molt ràpida on va lluitar fins al final per arribar a meta en 53.06”, marca que el va situar 6è de Catalunya en aquesta modalitat.

Diumenge Genís va tornar a competir, i ho va fer en els 200mll. Aquest cop va tenir una arribada més ajustada on finalment va aturar el cronòmetre en 23.50”, aconseguint així marca personal i ser el 5è classificat en el campionat de Catalunya.

Per últim, la fondista Laia Castaño va competir en els 1500mll. Va ser una cursa molt difícil per Laia, ja que va córrer sense referències gran part de la prova. Tot i això, Laia va competir força bé i va finalitzar 4a de Catalunya amb una marca de 5:38.06

RESULTATS

Loading