UNA MEDALLA D’ARGENT, VUIT FINALISTES I DIFERENTS MARQUES PERSONALS

Aquest cap de setmana es va disputar el campionat de Catalunya d’aire lliure sub10-12-14-16, que es trobava ajornat a causa del Covid-19. Va ser un campionat estrany per totes les mesures sanitaries establertes, però és important que tots els atletes, monitors i familiars, les complim per seguir gaudint d’aquest esport.

La jornada la va iniciar Miquel Andreu en el salt de llargada sub14. Miquel, que venia d’unes lleugeres molèsties, va competir molt bé aconseguint en el primer salt establir marca personal amb 4.62m.Aquesta marca el va situar 7è de Catalunya en salt de llargada.

Seguidament va ser el torn de l’atleta sub12 Lucia Iglesias, en els 60mll, que va finalitzar 6a de la seva sèrie, millorant el seu anterior temps, amb 9.72”.

A la tarda Soraya El Yaakoube va participar en el salt d’alçada sub14. Tot i fer un bon concurs, Soraya es va quedar molt a prop de la seva marca personal, assolint 1.34m i finalitzant 8a de Catalunya.

Lucia Iglesias va tornar a competir en el llançament de pilota juntament amb Alexandra Asi. Lucia va llançar 13.36m i Alexandra va aconseguir nova marca personal amb 21.03m i va classificar-se 6a de Catalunya. En la mateixa prova va competir Gerard Torres, que va quedar-se amb un millor llançament de 21.99m. Gerard Gerique va aconseguir una 8a plaça ben meritòria en el llançament de pes, amb un millor intent de 5.87m.

Diumenge al matí va ser el torn dels atletes sub10, Jon Grillo i Arnau Guirado. Jon va córrer els 60mll fent una gran cursa i aturant el cronòmetre en 9.71”, marca que el classificava en 4a posició de Catalunya. Tot i això, Arnau Guirado va ser el protagonista de la jornada, ja que va aconseguir una marca d’1.16m en el salt d’alçada per pujar al podi i endur-se la medalla d’argent.

A la tarda van competir els atletes sub16, Sara Montull i Adrian Nicolae Ilea. Sara va aconseguir nova marca personal, amb 1.41m, classificant-se 7a de Catalunya en el salt d’alçada. Per últim, Adrian Nicolae va quedar-se a les portes de la medalla de bronze. Va finalitzar 4rt de Catalunya en els 300mll, amb una marca de 38.88” i a només 4 centèssimes del podi.

RESULTATS SUB10

RESULTATS SUB12

RESULTATS SUB14

RESULTATS SUB16

Loading