SEGUIM SUMANT AMB DIFERENTS MARQUES PERSONALS

Dissabte es va disputar la 4a i 5a jornada control Cadet-Juvenil-Junior a Hospitalet de Llobregat.

La saltadora de triple, Montserrat Ortega, va iniciar la 4a jornada amb un concurs marcat pel vent, on es va quedar amb un millor salt de 9.66m.

Destacar el llançament de disc de la juvenil Ana Jorba, que va aconseguir una marca de 20.95”. En la Javelina, el Cadet Guim Cascalló, en el primer llançament de la millora va superar-se amb una marca de 32.21m. Resultat que li obra les portes a la jornada prèvia dels campionats catalans el proper 11 de Juny al Prat del Llobregat.

El mateix Guim Cascalló i David Andreu van fer marques personal en el triple salt, 10.33m i 10.44m.

Per la tarda es va celebrar la 5a jornada amb bons resultats.  El debutant Aaron Peregrina i David Andreu, van competir en els 100m.ll.. Aaron va aconseguir 12.95”, i el David va rebaixar la seva marca fins a 12.66”. Marca que també li dona accés a la prèvia del campionat català.

Ivan Garcia, va competir en els 400m.t. que formaven part del II memorial Pere Suñé. Tot i que debutava en aquesta prova, va competir força bé amb un temps de 1:01.50.

En els 100m.t., la juvenil Laia Fabra va fer una bona cursa passant bé les tanques i guanyant la seva sèrie amb un temps de 17.59”. En la mateixa prova, la júnior Aina Santacatalina va aconseguir marca mínima pels Campionats Catalans amb un temps de 17.72”.

Bon concurs d’Anna Mantis en el salt de llargada, que va sobrepassar els 5m amb un salt de 5.06m. Destacar també la competició del llançador de javelina Pol Liria, amb una marca personal de 30.31m.

 

RESULTATS 4A JORNADA

RESULTATS II MEMORIAL PERE SUÑÉ

RESULTATS 5A JORNADA

 

Loading