CONTROL CAD-JUV-JUN I CAMPIONAT OPEN PREVENT

Dissabte passat els cadets-juvenils-juniors van competir en el control de Cornellà de Llobregat. Els atletes del MAC es van preparant cada cop més pels propers campionats catalans, fet que es veu reflectit en algunes marques.

Bona competició del cadet David Andreu, als 100m.ll., amb una marca personal de 12,85”. Destacar també a la juvenil Laura Galeano en els 100m.t., que va quedar 2a de la seva sèrie amb un temps de 17.86”. En el salt de perxa, Júlia Navarro va establir nova marca personal, 2.65m.

Posteriorment, a Cornellà es va celebrar el Campionat de Catalunya de relleus juvenil-junior. El MAC va presentar dos equips: Juvenil femení (Laura-Marina-Berta-Júlia) que van acabar 7a de Catalunya, 55.75”,  i Junior Masculí (Josue-Pol-Alex-Lluís) que van finalitzar 5ens de Catalunya, 48.29”.

RESULTATS CONTROL

RESULTATS CAMPIONAT CATALUNYA RELLEUS

A la tarda es va disputar el 13è Campionat Open Prevent a Santa Coloma de Gramenet. El velocista Carlos Antunes, que ja va millorar la seva marca el l’anterior competició, va rebaixar notablement la seva anterior marca en els 100m.ll. Aquest cop la va deixar en 11.13”. Ell mateix també va establir nova marca personal en els 200m.ll., 23,14”.

Bona competició de les saltadores de llargada. Marques personals per Laia Navarro (5,11m), Júlia Navarro (4,75m) i Montserrat Ortega (4,62m).

RESULTATS PREVENT

Loading