DUES MÍNIMES PELS CAMPIONATS NACIONALS

Dissabte al matí els atletes sub16 van competir en la 2a jornada control de pista coberta a Sabadell.

Bona participació del MAC amb atletes en diferents proves. Com Genís Bordalló, que va completar una bona competició, amb bones marques en les proves que va participar. En els 60m..ll. va aturar el cronòmetre en 7.99” i en els 300m.ll. ho va fer en 42.09”.

Bona competició en general d’Alba Ramírez, que va debutar en dues proves i ho va fer amb bona nota, 9.13” als 60m.ll. i 50.90” en els 300m.ll. Destacar també els 1000m.ll. d’Èlia Cascalló guanyant la seva sèrie amb un temps de 3:24.12.

El plat fort el vam tenir en els 60m.ll. masculins, on Arnau Miret va millorar la seva antiga marca i la va deixar en 7.63”. Marca que li obre les portes al Campionat d’Espanya el proper 17 de Març a Sabadell. Aquesta marca també implica nou rècord del club en la seva categoria.

RESULTATS

A la tarda, va competir la saltadora d’alçada Ana Jorba en la 2a jornada control sub18 de pista coberta a Sabadell.

Bon concurs tècnicament, on va arribar a saltar 1.40m, però els 1.44m se li van ressistir, quedant-se molt a prop de la seva marca personal.

RESULTATS

Diumenge va ser el torn dels més grans en la 2a jornada control absolut de pista coberta a Sabadell.

Destacar el concurs de David Andreu en el salt de llargada, aconseguint marca personal amb 5.70m.

Gran debut de Carmen Díaz en els 60m.t., que va córrer en una sèrie molt ràpida, entrant 4a amb un temps de 9.29”. Marca que significa mínima pel campionat d’Espanya el proper dia 3 de Març a Ourense.

RESULTATS

Loading