IX CROS ESCOLAR FESTES DEL ROSER

IX CROS ESCOLAR FESTES DEL ROSER

cadets-021016-rwcadets-021016-rwAquest diumenge es va celebrar el IX Cros escolar al CE Torrent de Llops. El temps ens va respectar i la jornada va ser força profitosa. El MAC va batre rècord amb 312 inscripcions. Pau Llordella  (CA Olesa) i Esmeralda Zaragoza (Martorell Atlètic), van guanyar la Cursa Open de la novena edició del Cros Escolar Festes del Roser.

Guim Cascalló I Laia Castaño (MAC) ho van fer a la categoria cadet i a l’infantil van guanyar Addu El Habdi (Joan Oro) i Marta Romero (MAC).

En categoria aleví els guanyadors van ser Marc Valles (Els Convents) i Mariona Perelló (MAC). Pel que fa a la categoria benjami Pau Peña (MAC) i Andrea Serrano (José Echegaray) es van endur les primeres posicions. En les curses prebenjamines ho van fer l’Isaac Hernandez (MAC) i Ainhoa Vazquez (José Echegaray).

Finalment, entre els mes menuts, Saul Chico Vallejos (Juan Ramon Jimenez) i Berta Estebanez (Els Convents) van ser els guanyadors.

A la classificació per col·legis una errada informàtica va privar a l’escola Els Convents de pujar al podi. El trofeu com just guanyador de la novena edició del Cros Escolar li serà lliurat a la primera jornada de pista el proper 16 d’Octubre.

 

CLASSIFICACIÓ NINS I PREBENJAMINS

CLASSIFICACIÓ BENJAMINS I ALEVINS

CLASSIFICACIÓ INFANTILS I CADETS

CLASSIFICACIÓ OPEN

CLASSIFICACIÓ COL·LEGIS

 

Loading