JOSÉ ECHEGARAY CAMPIÓ X CAMPIONAT ESCOLAR 2016

301016-coles-01

Magnífic campionat escolar el que hem viscut aquest matí amb rècord de participació general.

La jornada ha començat amb els 1.000m.ll. CM i IM, on David Andreu i Abdu el Abdi s’han imposat en els últims metres finals. Seguidament, Claudia Cano (Benjamí) i Arnau Gutiérrez (Aleví) han aconseguit la medalla d’or amb claredat en els 600m.ll.

Tot seguit, les més petites han competit en els 60m.ll., on Ainhoa Vázquez ha aconseguit ser la més rápida. Keira Lázaro ho ha estat en categoria aleví i Aleix Ibáñez en categoria benjamí. Seguidament l’Arnau Gutiérrez s’ha endut la segona medalla d’or en els 60m.t. En els 80m.ll. i 100m.ll. les victòries han estat per Gemma Martínez (Infantil) i Mireia Cinto (Cadet).

En el salt d’alçada, amb una competició molt igualada fins al final, l’or se l’han endut Julia Beltran (Cadet) i Èlia Cascalló (Infantil).

En llançaments, David Andreu (Cadet) i Claudia Chico (Benjamí) han guanyat el seu respectiu concurs.

En salt de longitud, els salts més llargs han estat per Clàudia Muñoz (Aleví), Arnau Miret (Infantil), Miquel Andreu (Benjamí) i Saul Chico (Prebenjamí).

En relleu 4×60 BM s’ha imposat l’equip format per Miquel-Pau-Gerard-Joel (MAC). En categoria aleví ho han fet la Keira-Edurne-Ariadna-Mariona (Mixte).

Al 3×100 IM ha guanyat l’equip mixte del Sidney-Albert-Arnau. En categoria cadet ho ha fet l’equip del Martin-Jan-David (MAC).

Per acabar, els més grans han participat en la categoria Open, on Lluís Casanova i Esmeralda Zaragoza, amb claretat, han aconseguit la medalla d’or.

Finalment, amb la suma total de les tres competicions, felicitar al col·legi José Echegaray que s’ha proclamat Campió del X Campionat escolar d’atletisme. El segon lloc ha estat pel col·legi La Mercè i el tercer pels Convents.

horaris-2j-301016

 

 

Loading