El MAC participa als relleus de promoció a Arbeca

Arbeca va acollir el passat 6 d’abril la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de relleus de promoció a les categories sub10-12-14-16. En una jornada de matí i tarda marcada pel vent i per unes instal·lacions plenes de gom a gom el MAC va aconseguir classificar fins a 4 equips a la jornada final que tindrà lloc el dia 13 a Igualada.

A la categoria sub12 masculí dos equips van fer-se amb el bitllet per Igualada. En primer lloc l’equip 4×60 Masculí format per Darío Iglesias, Edgar Pedrosa, Marco Perales i Pol Prat va firmar uns excel·lents 37.16″ que els van suposar el primer lloc de la seva semifinal.

Als 3×600 el grup integrat per Darío Iglesias, Marco Perales i Hugo Rodríguez va marcar un temps de 6’03″76 que suposaven un nou rècord del club.

A la categoria sub14 es van classificar els dos equips del relleu curt 4×80. A la categoria masculina el grup format per Yago Gómez, Arnau Guirado, Jon Grillo i Eneko Saenz va aturar el cronòmetre en uns brillants 42.72″ ben a prop del rècord del club que van aconseguir la temporada anterior.

Per acabar una profitosa jornada l’equip 4×80 Femení integrat per la Iraia Flores, Noa López, Bruna Lozano i la Basma Mbitel va aconseguir el passi a la final gràcies a un temps de 44.44″

Gràcies a tots els atletes per representar tan bé al club, enguany hem enregistrat més de 20 participacions, una gran notícia!

A continuació trobareu els resultats del campionat: https://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/2024/04/resultat-20240406-catrelleuspromociopreviaarbeca.pdf

Loading