Gómez, Guirado, Grillo i Saenz es fan amb l’argent als relleus

El passat 13 de març a la localitat d’Igualada es va disputar la jornada final del Campionat de Catalunya de relleus de promoció. Fins a tres equips es van classificar a Arbeca per aquesta final a la qual es va afegir l’equip sub16 a causa d’una errada amb la foto finish.

El matí va començar ben fort. L’equip 4×80 sub12 masculí format per Darío Iglesias, Edgar Pedrosa, Marco Perales i Pol Prat va millorar el registre aconseguit a Arbeca i amb un temps de 36.55″ van acabar en onzena posició.

Tot seguit els seus companys de l’equip 3×600 Darío Iglesias, Marco Perales i Hugo Rodríguez van esmicolar el rècord del club per més de 15″ deixant la nova plusmarca en un temps de 5’45″47. Gràcies a aquesta brillant cursa van acabar el campionat en 4t lloc, un resultat inèdit al club.

A causa d’una incidència amb el cronòmetre a la jornada prèvia es va repetir el relleu 4×300 masculí. L’equip format per l’Adam Achouitar, Mario Madera, Biel Martínez i Jan Morales va millorar el registre de la prèvia i es va quedar a tocar del rècord del club amb uns bons 2’50″02.

Més endavant va arribar el torn dels sub14. El grup 4×80 femení format per la Iralia Flores, Noa López, la Bruna Lozano i la Berta Pedrico també va millorar el registre de la prèvia i amb un temps de 43.29″ es van quedar a només 2 dècimes de passar a la final. Van fer però una cursa magnífica de la qual poden estar ben orgulloses.

Els protagonistes de la jornada van ser els nois de l’equip 4×80 masculí. Amb l’Eneko Saenz com a primer rellevista, Yago Gómez a la contrarecta, Jon Grillo a la corva i Arnau Guirado corrent la posta final van aconseguir una segona posició a les semifinals amb un temps de 42.03″ temps que suposava un nou rècord del club. Una hora més tard, a la final, encara van millorar el seu rècord per deixar-lo en 41.74″ i aconseguir d’aquesta manera la segona posició. Amb aquesta medalla d’argent i aquest doble rècord es va posar punt i final a un campionat ben especial pels sub14 del MAC.

Al següent enllaç trobareu els resultats de la final: https://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/2024/04/resultat-20240413-catrelleuspromociofinaligualada.pdf

Loading