DUES MARQUES PERSONALS I DOS PODIS

Aquest cap de setmana es van disputar dues competicions. La primera va ser a Sabadell, amb la 1a jornada del control sub18-20, on van participar cinc atletes del MAC.

Esplèndida cursa de Genís Bordallo en els 200mll, on va guanyar la seva sèrie i va establir marca personal aturant el cronòmetre en 23”50. Seguidament, amb unes actuacions bones, Wasim Kachach va finalitzar amb 27”38; David Palos ho va fer en 26”75; i per últim, Saüc Roman va entrar en 26”82.

L’altre protagonista de la tarda va ser la Cristina Cámara, que va millorar la seva antiga marca en els 60m.t. i la rebaixa a 10”12.

Bona competició també per Arnau Miret, que va igualar la seva millor marca, 1,81m, en el salt d’alçada

RESULTATS

Diumenge al matí, un total de 44 atletes del MAC es van desplaçar fins a Gavà, on es disputava la XX edició del Cros.

Aquest era l’últim cros abans del Campionat de Catalunya de cros a Mataró, i significava un pas més en la preparació i la competició dels atletes.

Laia Castaño va demostrar que segueix a bon nivell, aconseguint una meritòria tercera posició, amb 10:05, i alçant la medalla de bronze.

Igual que l’atleta master Pedro Cobo, la seva progressió es evident i així es va veure reflexat. Va finalitzar 14è amb un temps de 24:48.

L’altre podi va ser pel jove atleta sub8 Eneko Saenz, que va fer una gran cursa de principi a fi per endur-se la medalla d’argent amb 1:52.

Jon Grillo es va quedar molt aprop del podi. Fins els últims metres va disputar-lo, però finalment va acabar amb una molt bona 4a posició i una marca de 3:03.

Destacar també la cursa de Miquel Andreu amb una bona 7a posició i un temps de 5:07.

RESULTATS