CINC ATLETES DEL MAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI

Dissabte al matí, cinc atletes del MAC, es van desplaçar a Lleida per disputar el Campionat de Catalunya Universitari. Una competició interessant pel fet de compaginar els estudis universitaris amb l’atletisme.

Les primeres en competir van ser les saltadores de llargada, Laia Navarro (Pompeu Fabra) i Anna Mantis (UB). Tot i el fort vent que bufava a ràfagues les dues van competir força bé, i van finalitzar 7a i 8a amb una marca de 4.70m i 4.55m respectivament. Elles dues també van competir en els 200m.ll. on van establir les marques de 28.85” i 29.03”.

Seguidament, el velocista Lluís Casanova (UAB) va competir en els 400m.ll. on va finalitzar segon amb un temps de 50.75” i aconseguint la medalla d’argent.

Tot seguit va ser el torn de Pol Liria (UPC), que va finalitzar 8è en llançament de javelina establint nova marca personal, 33.51m.

Finalment, la saltadora de triple Montserrat Ortega (UB), tot i que no va competir còmode a causa del vent, va pujar al podi per emportar-se la medalla de bronze amb una marca de 9.50m.

RESULTATS

Loading