BONA ACTUACIÓ DEL MAC EN LA PRÈVIA DELS RELLEUS

El dissabte es va celebrar la prèvia del Campionat de Catalunya de relleus de la categoria sub12-14-16 a Vic. Una prèvia on el MAC va presentar un total de 16 equips, amb representació en totes les curses i amb més de 60 atletes participants. A més a més, l’actuació va ser molt bona, ja que es va aconseguir una plaça per a la final i es van establir tres nous rècords del MAC.

Gran actuació de l’equip de 4*60m en la categoria sub12 masculí. Un equip format per Miquel Andreu-Arnau Gutiérrez-Xavier Leal-Pau Peña que va realitzar molt bé els canvis i va establir una marca de 37.46”, aconseguint una plaça per a la final del dia 21 d’Abril a Tarragona.

Bon paper també de l’equip 4*80m sub14 femení format per Aina Hernández-Cloe Lenhardt-Aina Llop-Xènia Llop, que va acabar segon de la seva sèrie amb una marca de 45.82”, establint nou rècord del MAC.

Nou rècord del club també dels equips 4*300m sub16 masculí (Genís Bordalló-Jan Liria-Jose Luis Morales-Arnau Miret) i femení (Laura Apolzan-Èlia Cascalló-Alba Ramírez-Marta Romero). Es van esforçar al màxim i van aconseguir aturar el cronòmetre en 2:49.70 i 3:09.29 respectivament.

RESULTATS

Loading