Campionat de catalunya sub10-12 i sub18

El passat cap de setmana del 8 i 9 de maig va ser un dels més intensos de la temporada. Dissabte dia 8 vam tenir fins a tres campionats de Catalunya a més d’altres competicions d’àmbit nacional.

Al terme municipal de Castellar del Vallés va tenir lloc la jornada final del campionat de Catalunya de les categories sub10-12

En categoria sub10 l’Unai Velázquez va fer una gran cursa als 60m llisos on va acabar 3r a la seva semifinal amb un temps de 9.88″. Al salt de llargada va tenir una actuació marcada per la regularitat i un molt bon nivell. En dos dels seus tres salts va arribar als 3.62m una marca que li donaria la 4ta posició al campionat a només 6cm del bronze. Quin campionat ha fet l’Unai!

L’Aitana Acuña d’altra banda també va fer un paper fantàstic al llançament de vòrtex. Acuña va fer un millor llançament de 19.80m, marca personal, que la catapultava fins la 9ena posició, una actuació d’un gran nivell.

Pel que fa als sub12 l’Alan Perales va fer una brillant cursa als 2000m llisos. En una cursa amb un nivell mig molt elevat Perales va fer un registre de 7:12.33″ a només 1 segon del seu propi rècord del club. Gràcies a aquesta gran cursa va finalitzar en 7ena posició el campionat, un lloc de finalista que de ben segur intentarà millorar la propera temporada.

L’Hugo Rodríguez va tornar a protagonitzar un fantàstic concurs al llançament de javelina. En una prova que tot just s’estrenava enguany, Rodríguez ha evolucionat molt positivament durant tot l’any per acabar el campionat en 12ena posició amb un millor registre de 20.53m. El proper curs s’enfrontarà a l’artefacte de 400 grams i estem convençuts que ho farà encara millor.

L’Edgar Pedrosa va fer 5è a la seva semifinal dels 60m tanques amb un temps final de 10.42″ una marca d’un gran nivell, en especial tenint en compte que l’Edgar és encara sub12 de primer any i que, per tant, la propera temporada té un gran marge de millora.

El mateix dissabte 8, a les pistes de Palafrugell, va tenir lloc el campionat sub18, un campionat on, al no haver-hi jornada prèvia, participar ja era tot un èxit.

A la velocitat Inés Marqués va aconseguir una doble marca personal als 100 i 200m amb 13.29″ i 27.80″ respectivament. Als 100m la va acompanyar la Jana Guezala amb uns bons 13.49″ en una semifinal on va aconseguir la 8ena posició.

Doble marca personal també per l’Erik Sánchez que feia 11.69″ als 100m i 24.12″ als 200m. Uns guarismes més que bons per l’atleta nascut al 2007.

La darrera de les curses amb representació del MAC van ser els 400m tanques, prova on l’Ona Palau va finalitzar 3ra a la seva sèrie amb un temps de 1:10.63. Palau va fer una sensacional cursa on va haver de lluitar amb el vent en contra a la primera meitat de la cursa. Estem segurs de que la propera temporada aquesta jove atleta ens sorprendrà a tots.

El salt de llargada va ser la prova amb més representació pels atletes de Martorell. Al concurs femení Soraya el Yaakoube assolia la 6ena posició amb un salt de 4.83m, una nova marca personal; d’altra banda Marina Granado finalitzava en 7ena posició amb un registre de 4.70m. Plaça de finalista per les dues atletes.

En clau masculina en Martí Vidal va fer 7è amb un millor salt de 5.92 i un nul molt llarg que bé valia un bronze, d’altra banda l’Ian Castillo va fer marca personal amb 6.11m per aconseguir la 4ta posició. Castillo tornaria a brillar al salt d’alçada on, un cop més, faria marca personal amb un registre de 1.80m que li donaven, de nou, un 4t lloc. D’altra banda Vidal va repetir participació al triple salt on va acabar amb una marca de 12.34m.

Pel que fa als llançaments l’Ainoa Dueñas va doblar prova. D’una banda va arribar fins als 8.25m en llançament de pes mentre que al llançament de javelina, la seva prova preferida, va fer un millor llançament de 28,14m.

Tanquem doncs un dissabte màgic on el MAC va assolir nombroses posicions de finalista, tres 4ts llocs i un munt de marques personals.

Loading