TRES MEDALLES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB23

Aquest cap de setmana es va celebrar el campionat de Catalunya sub23 i Absolut a Igualada. El MAC va ser representat per quatre atletes en cinc especialitats.

El llançador de javelina Pol Liria no va iniciar el campionat amb bon peu. En un concurs irregular, Pol va aconseguir un llançament de 33.49m, finalitzant 5è de Catalunya. Al mateix temps, el mig fondista, Lluis Casanova va córrer els 400mll. Va fer una cursa genial de menys a més i va entrar a meta en 3a posició, amb un temps de 50.76”,  enduent-se la medalla de bronze.

Seguidament va ser el torn d’Anna Mantis, la saltadora de llargada del club. Anna va fer un millor salt de 4.80m i va poder pujar al podi i endur-se la medalla d’argent.

Dilluns vam tenir una altra representant en la javelina femenina, Mireia Coca. Després d’un inici de concurs amb dubte, Mireia es va refer en la millora i va aconseguir un llançament de 23.90m, marca que la va permetre proclamar-se campiona de Catalunya.

Per últim, Lluis Casanova va repetir en el campionat i va córrer els 800mll. Aquest cop Lluis va entrar a meta en 1:58.12, finalitzant 5è de Catalunya.

RESULTATS