3r CONTROL A MARTORELL I UNA MEDALLA D’ARGENT

El Martorell Atlètic Club va agafant rodatge en forma de competicions, i aquest diumenge ho va fer organitzant la 3a jornada control a Martorell. Una jornada on, per alguns atletes, era la última competició abans dels campionats catalans.

Miquel Andreu va seguir demostrant el seu estat de forma, guanyant la seva sèrie i sent el més ràpid en els 60mll, 8.8”. Igual que Adrian Nicolae, que va tornar a baixar de 40 segons en els 300mll., 39.4”. En noies, destacar l’actuació de Jasmine Gabitova, amb uns 9.2” en els 60mll. I Xènia Llop en els 100mll. aturant el cronòmetre en 13.7”. I en els 100m.t., Cristina Cámara es va imposar amb autoritat amb una marca de 17.1”.

RESULTATS

El mateix dia, es va celebrar el Campionat de Catalunya master a Barberà del vallès, on any més, el MAC va tenir presencia amb un total de sis atletes en diferents proves.

Però la gran noticia del dia la vam trobar en els relleus, 4×400 en categoria M40. L’equip representat per J.A. Hernández-C.Salvador-S.Cinto-J.Vaz va fer una magnífica cursa, fent un temps de 4:25.73 i aconseguint una merescuda medalla d’argent.