UNA CLASSIFICACIÓ PER A LA FINAL I UNA QUARTA POSICIÓ

Aquest cap de setmana es va celebrar la jornada prèvia del Campionat de Catalunya sub14 de pista coberta. El MAC va classificar un total de cinc atletes en diferents modalitats.

El plat fort no va trigar en arribar, Miquel Andreu va aconseguir una marca de 4.43m en el salt de llargada i va aconseguir la classificació per a la final de Catalunya. El qual es celebrarà el proper cap de setmana a Sabadell. Martí Vidal no va tenir un bon dia i en la mateixa prova es va quedar en 4.03m.

Miquel Andreu també va córrer els 600mll, on va sortir massa ràpid, però va poder aguantar fins al final aconseguint una nova marca personal, 1:51.06. En la mateixa prova, Jasmine Gabitova va aconseguir marca personal amb 1:54.13.

Destacar també els 2000mll d’Adrián Ortega, que tot i que va fer una sortida lenta, va fer una cursa progressiva i va finalitzar 6è de la seva sèrie. On va aconseguir també nova marca personal en 7:21.50.

Per últim, Soraya el Yaakoube va competir en el salt d’alçada on es va quedar lluny de la seva marca amb 1’24m.

RESULTATS SUB14

Diumenge al matí es va disputar el Campionat de Catalunya sub18 de pista coberta a Sabadell. Genis Bordallo va ser l’únic representant del club que va classificar-se.

Genís, que venia de fer bon paper en els últims controls, va demostrar que segueix en un bon moment. En les semifinals va guanyar la seva sèrie dels 400mll amb una marca personal de 51.63”.

Un cop a la final, Genís va fer una altre cursa genial on va finalitzar quart amb una marca de 51.79”.

Per tant, Genís tanca una gran temporada de pista coberta amb una bona quarta posició en el campionat de Catalunya.

RESULTATS SUB18Loading