UN PODI I UNA MARCA PERSONAL AL CAMPIONAT CATALUNYA SUB23

El passat diumenge es va celebrar el campionat de Catalunya sub23 de pista coberta a Sabadell. El MAC va aportar només  dos atletes, ja que una lesió inesperada dies anteriors, va deixar a Lluis Casanova fora del campionat dels 400mll.

Per tant, Laia Navarro i Sandra Checa van ser les dues protagonistes en la jornada de diumenge. Laia va competir en els 60mll, que tot i no classificar-se per a la final, va assolir marca personal amb un temps de 8.40”. D’altra banda, en el salt de llargada no va fer una bona competició. En el primer intent va fer 4.48m, i la resta de salts van ser nuls.

Sandra Checa va competir en el salt d’alçada, on tot i no arribar a la seva millor marca personal, va fer la millor marca de la temporada, 1.48m. Amb la qual va poder pujar al podi per endur-se la medalla de bronze.

RESULTATS

Al mateix cap de setmana, el dissabte, es va disputar la 4a jornada control sub16 de pista coberta a Sabadell. Xènia Llop va ser l’atleta més destacada del club amb dues marques personals.

Xènia va córrer els 60mll entrant 4ra de la seva sèrie i acabant amb 8.79”. Ella també va córrer els 300mll guanyant la seva sèrie amb un temps de 46.82”. Per tant, rebaixava les seves marques considerablement i demostrant així la seva progressió.

RESULTATS

 

Loading