UN EQUIP MÉS A LA FINAL DE CATALUNYA DE RELLEUS

El dissabte passat es va celebrar la prèvia del Campionat de Catalunya de relleus sub12-14-16 a Ascó. El MAC va presentar un total de 21 equips repartits en les tres categories.

La jornada va començar molt bé pel MAC. L’equip sub12 masculí de 4x60m format per: Miquel Andreu-Ian Castillo-Pablo Palos-Martí Vidal  va fer una cursa genial amb bons canvis de testimoni. Va aconseguir entrar segon de la seva sèrie amb un temps de 37.19”. Marca que li dona accés a la final de Catalunya de relleus el proper 6 d’Abril al Prat del Llobregat.

En categoria sub14, bona cursa de l’equip 4x80m format per: Xavier Leal-Frank Muñoz-Guillem Planas-Marc Villa que va acabar segon de la seva sèrie amb una marca de 47.30”. Tot i això es va quedar a les portes de l’accés a la final.

En sub16, destacar l’equip 4x100m format per Xènia Llop-Aina LLop-Elia Cascalló-Laura Apolzan, que van fer una cursa tècnicament bona i van lluitar fins al final entrant 5a de la seva sèrie, 55.69”.

Per tant, el proper 6 d’Abril el MAC tindrà presència un any més a la final del Campionat de Catalunya de relleus amb dos equips masculins, el 4x60m sub10 i el sub12.

RESULTATS

Loading