Un Campionat de Catalunya de Clubs de rècord!

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Clubs al Prat de Llobregat, on els nostres atletes ens han deixat amb actuacions molt bones i resultats rècord! 

Dissabte 20 de maig va ser el torn dels atletes Sub12, i l’equip Masculí va fer una actuació molt destacada, assolint la setena posició entre els setze millors equips catalans. La participació com club va fonamentar-se en unes magnifiques actuacions individuals amb rècords personals en els 600, els 60, a la javelina i al llançament de disc.

D’entre totes les marques, cal qualificar com a excel·lent el resultat d’Eneko Sáenz als 60 mt, on no només va guanyar, sinó que ho va fer aconseguint un rècord dels campionats, amb un temps de 9.94s. A destacar també el resultat del relleu 4×60, on els actuals campions de Catalunya: Hugo Gómez, Oier García, Pau Garrido i Eneko Sáenz van guanyar la prova registrant també un nou rècord dels campionats amb una marca de 34.57s. 

Per altra banda, els atletes Sub10 van fer també una gran actuació al Campionat de Catalunya de Clubs el diumenge dia 21, on van quedar en vuitena posició.

En primer lloc, cal remarcar l’actuació d’Albert Sabe als 60mll, on va assolir una marca de 13.89s, i de Dario Iglesias, que també va fer un temps destacat de 3:28.16 a la prova dels 1000mll. Seguidament, Unai Velázquez va aconseguir un resultat de 0.99m al salt d’alçada i Nicolás Guirado va arribar als 2.85m al salt de llargada. 

Al llançament de pes, molt bona actuació d’Asier Sáenz, que va assolir els 5’24m, Joan Cardete va aconseguir un registre de 19.93m al llançament de vòrtex i Alan Perales va completar els 1000mm amb un temps de 5:52.03. 

Finalment, a la prova de 4x60m, l’equip format per Kevin Vasiliu, Nicolás Guirado, Unai Velázquez i Asier Sáenz, van aconseguir un molt bon temps de 42.47s. 

 

Loading