UN BRONZE I TRES FINALISTES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Aquest cap de setmana es va disputar la final del campionat de Catalunya sub10-12-14-16 a Lleida i el MAC va tenir representació en totes les categories.

En primer lloc, Jon Grillo va competir en el salt de llargada en categoria sub10. En un concurs amb força nivell, Jon no va poder arribar a la seva millor marca, però va quedar amb un bon salt de 3.02m. finalitzant així 11è de Catalunya.

Seguidament, Ainoa Dueñas i Jasmine Gabitova van disputar el llançament de disc en categoria sub12. Ainoa va fer un millor llançament de 14.60 i Jasmine es va quedar amb 14.45 quedant la 9a i 10a de Catalunya respectivament.

Al mateix temps, Miquel Andreu va córrer les semifinals dels 60mll, el qual va aturar el cronòmetre en 9.05”, quedant-se fora de la final. El Miquel també va participar en les semifinals dels 60m.t., on va fer una gran cursa i va classificar-se amb un temps de 10.06”. Un cop en la final, en Miquel va córrer encara més ràpid, 9.98” i es va classificar el 5è de Catalunya.

En categoria sub14, Alicia va ser la única representant i ho va fer amb nota. En el llançament de pes va millorar més de mig metre la seva anterior marca i la va deixar en 9.84m, classificant-se així 8a de Catalunya. En la mateixa posició va quedar en el llançament de disc, on, en un concurs amb força nivell, va fer un millor llançament de 21.93m.

Finalment, el diumenge es va disputar el campionat sub16, on l’Arnau Miret va competir en el salt d’alçada. Després d’una temporada on les lesions l’han perjudicat, l’Arnau va poder aconseguir una meritoria medalla de bronze saltant 1.75m.

RESULTATS SUB10

RESULTATS SUB12

RESULTATS SUB14

RESULTATS SUB16

Loading