Tanquem el 2022 amb un cap de setmana carregat de competicions!

Tanquem les competicions de promoció de l’any 2022 amb un cap de setmana ple de bones actuacions, noves marques personals i molta participació dels atletes del MAC a les diferents jornades que s’han celebrat.

Comencem amb el Campionat Social organitzat per l’Agrupació Atlètica Catalunya a l’estadi Joan Serrahima, a Barcelona. Entre les tres categories que hi participaven (S10,S12 i S14), atletes del MAC van pujar al podi en una 20a d’ocasions. Als 60 metres llisos, en Dario Iglesias, en Jan Morales i la Ndeye Badji van pujar a dalt de tot del podi a les seves respectives categories, mentre que l’Arnau Guirado i la Lucía Iglesias van pujar al segon esglaó, i la Carlota Puig va aconseguir una tercera posició. Als 1000 metres llisos, 3 atletes més es van emportar medalla; En Dario Iglesias i la Ndeye Badji es van emportar medalles d’or, mentre que l’Asier Saenz en va obtenir una de bronze. Per a tancar l’apartat de les curses, l’Eneko Saenz va creuar primer als 60 metres llisos, així com en Jan Morales als 600 metres. Als 2000 metres llisos van arribar dues medalles més: La Basma Mbitel es va emportar una d’or i l’Iker Casanova una d’argent.

Els concursos no es van quedar enrere. Al llançament de pes van repetir podi l’Arnau Guirado, l’Eneko Saenz, la Isatou Sanneh i la Lucia Iglesias, que van quedar 2n, 3r, 1a i 3a respectivament. Al salt d’alçada, l’Asier Saenz també va tornar a pujar al podi en quedar 20 al concurs. Per a tancar la jornada, va haver-hi un doblet al triple salt; la Lucia Iglesias va pujar al segon esglaó del podi, i la Carlota Puig al tercer.

Alhora, a la pista coberta de Sabadell, els atletes S16 competien en una jornada matinal de control. Cal destacar, l‘Ian Castillo continua millorant i ha aconseguit un nou rècord del club a la prova de Triple salt amb una marca de 11.60 m, a més d’una nova MMP de 10.41” als 60 mt. En Martí Vidal no es va quedar gaire enrere en rebaixar la seva pròpia MMP en els 1000 metres llisos de pista coberta 14”, deixant-la en un temps de 2’58.47”. També cal destacar els debuts en pista coberta de la Guiomar Coll, que va participar a la llargada i els 60 mll, i el de la Laia Hernandez, que va participar al llançament de pes. Finalment, mencionar les sòlides actuacions de l’Adam Achouitar als 1000 mll, d’en Miquel Andreu als 60 mll i triple, de la Julia Sabat als 60 i 600 mll, de la Inés Marqués als 600 mll i de l’Alexandra Asi al llançament de Pes.

A la tarda, a la mateixa pista coberta de Sabadell es va celebrar el control de les categories S18-20, on la Soraya El Yaakoube va aconseguir una nova MMP al llançament de pes amb una marca de 4.59 m, superant en 35 cm el seu registre anterior. Cal destacar també l’actuació de la Sara Montull a l’alçada, qui va guanyant regularitat i estabilitat en el concurs, en el que va superar el llistó en 1.43 m. L’Aina Diaz va guanyar la seva sèrie dels 60 metres llisos amb un temps de 8.48 s, i l’Emma Sanchez va aconseguir un temps de 9.06 i una 5a posició. Finalment, la Mariona Perelló va competir al salt de llargada, on va fer un millor salt de 4.06 m.

Per a tancar el cap de setmana, el passat diumenge es van disputar dues competicions més; A Sabadell es va disputar una nova jornada de control, en aquest cas de la categoria Absoluta, mentre que a Gavà es va celebrar la 22a edició del Cros Ciutat de Gavà. A Sabadell, la Cristina Camara va classificar a la final dels 60 metres tanques amb un temps de 9.34, i a la final va travessar la meta en 3a posició amb un temps de 9.32 s. Alhora, al Cros de Gavà 11 atletes del MAC hi van participar entre totes les curses que es van disputar. Cal destacar el quart lloc de l’Hugo Rodríguez i l‘Eneko Sáenz, de les categories S10 i S12 respectivament.

Loading