SET FINALISTES I DUES MEDALLES D’ARGENT

El passat cap de setmana es va disputar el campionat de Catalunya juvenil-junior-promesa a Lloret. El creixement MAC és una evidència, i així ho demostra en aquests campionats, sent l’any que més atletes va aportar, un total de dotze.

Dissabte al matí les saltadores de llargada, Laia Navarro i Anna Mantis van iniciar la jornada. La Laia va fer el seu millor salt en l’últim intent, 4.85m, marca amb què va aconseguir ser 7a de Catalunya. La Laia també va córrer els 100m.ll., on va passar a la final i va lluitar fins a aconseguir el sisè lloc de Catalunya, 13.39”. D’altra banda, L’Anna, tot i que arrossegava molèsties, va aconseguir fer un salt de 4.93m. Seguidament, Raul Torres va competir en els 2000m.obs. on va millorar la seva antiga marca, 7:22.02. El llançador de javelina, Pol Liria, que va arribar en un bon moment de forma, va establir nova marca personal, 32.55m i quedant 8è de Catalunya.

El velocista Carlos Antunes, que va participar en els 100m.ll. i 200m.ll., va tenir un Campionat agredolç. En els 100m.ll. va quedar 6è de Catalunya amb un registre d’11.19”. Però en els 200m.ll., després de classificar-se per la final, va haver d’abandonar per molèsties. Lluís Casanova, també va passar a la final dels 400m.ll. guanyant la seva sèrie. En la final, amb una cursa molt igualada, va aconseguir fer-se amb el segon lloc i endur-se’n la medalla d’argent, 50.66”.

El promesa Ivan Garcia, va fer el seu primer campionat de Catalunya amb bones sensacions. Va millorar la seva anterior marca dels 400m.t. i la va deixar en 1:00.25 quedant 5è de Catalunya.

A la tarda, la saltadora de llargada Berta Hernàndez, que venia al campionat amb molèsties, va haver de saltar amb l’altre peu i es va quedar amb la marca de 4.55m. Al mateix temps, la saltadora d’alçada Sandra Checa va fer un bon concurs saltant 1.60m, i que es va veure recompensat amb la medalla d’argent.

Diumenge al matí, la saltadora de triple Montserrat Ortega va establir nova marca personal amb un salt de 10.07m. Finalment, Aina Santacatalina va competir en els 100m.t. on va passar a la final i va acabar 8a de Catalunya amb 18.01”.

 

RESULTATS JUVENILS

RESULTATS JUNIORS

RESULTATS PROMESES

Loading