Repassem el XIV Cros Escolar Festes del Roser

El passat 9 d’octubre es va celebrar la 14a edició del cros escolar, emmarcat dins de les festes del Roser de Martorell. Enguany, amb un nou rècord d’inscripcions entre totes les curses realitzades, l’escola José Echegaray va revalidar la primera posició de l’edició anterior a la classificació d’escoles.

La jornada va arrancar amb les curses S14 i S16, on després de realitzar dues voltes al circuit, en Guillem Solé, la Lucía Iglesias, l’Adrian Ortega i la Jasmine Gabitova van pujar a dalt de tot del podi en les seves respectives categories. Al voltant de mig matí, es va donar el tret de sortida de les curses S12. En aquest cas, el primer lloc va ser per a dos atletes més del MAC, l’Arnau Guirado i la Bruna Lozano.

Posteriorment, a les curses S10 i S8, l’Hugo Rodríguez, la Gabriela Asuma, en Jon Ramírez i l’Ona Ramírez van rebre el premi com a guanyadors de les seves respectives curses.

La 14a edició del cros es va tancar amb les curses open i social, on en Lluis Casanova, la Leyre Serrano, en Marcos Carrera i l‘Helena Martín van ser els primers a creuar la línia de meta.

Pel que fa a la classificació d’escoles, el tercer lloc va ser per l’Escola Vicente Aleixandre, amb un total de 23 punts. A la segona posició va acabar el col·legi La Mercè amb 35 punts. La primera posició en XIV Cros Escolar Festes del Roser va ser per l’Escola José Echegaray amb un total de 48 punts.

Podeu trobar tots els resultats de la jornada separats per categories fent clic AQUI.

Loading