RELLEUS SUB14 I UNA MÍNIMA PELS CAMPIONATS ESTATALS

Aquest dissabte dos equips de relleus del MAC van competir en el campionat de Catalunya de relleus sub14 de pista coberta, a Sabadell. Els equips estaven formats per: Aina Diaz-Sara Garcia-Alicia Garcia-Cloe Lenhardt l’equip femení, i Adrian Ortega-Guillem Planas-Marius Sanz-Marc Villa l’equip masculí.

La majoria d’atletes del MAC eren novells en aquest tipus de competició i de pista. En l’equip femení va perjudicar aquesta inexperiència i van acabar desqualificades per un error en el canvi de relleus. D’altra banda, l’equip masculí, va poder acabar 4rt de la seva sèrie amb un a marca de 2:07.38.

RESULTATS

A la tarda, Arnau Miret va participar en el salt d’alçada del control sub16 de pista coberta de Sabadell. Un control on només podien accedir aquells atletes que acreditessin les millors marques del ranquing. L’Arnau just sortia d’una lesió al turmell, però ens va sorprendre amb el seu estat de físic. Va competir molt bé fins assolir la marca d’1.71m. Marca que significava l’obtenció de la mínima espanyola de pista coberta, el proper 16 de Març a Sabadell.

RESULTATS

Loading