Raul Martínez 3a posició en el CC de marxa en ruta

En un cap de setmana replet de competicions per tot Catalunya, els atletes del MAC han participat en un total de 4 competicions diferents.

Dissabte va començar la primera part del control absolut a la pista coberta de Sabadell, on els atletes Màster Sergio Cinto i Carles Salvador van participar en els 3000 metres llisos, aconseguint unes marques de 11′ 08″.12 i 11′ 41″.11 respectivament. Pots consultar els resultats AQUÍ.

L’endemà, en Raul Martínez va participar en el campionat de Catalunya de marxa en ruta al Vendrell, on va obtenir una 3a posició i medalla de bronze a la categoria M45 en els 5 km amb un temps de 30′ 02″. Pots consultar els resultats AQUÍ.

Al mateix temps que es realitzava el CC de marxa, en Joan Rodríguez i la Miriam Guilabert participaven en la cursa de Sant Antoni, on en una distància de 10k, van obtenir uns temps de 39′ 24″ i 49′ 45″.

A la tarda es va reprendre a Sabadell el control absolut de pista coberta, on les atletes Xènia Llop i Aina Llop van participar en els 60 metres llisos, on van obtenir unes marques de 9,34 i 9,05 respectivament. Posteriorment, la Cristina Camara va entrar a pista per a participar en els 60 metres tanques, on va aconseguir un temps de 9,60 s en la semifinal i de 9,64 s en la final. Pots consultar els resultats AQUÍ.

Per tancar el cap de setmana i alhora que la jornada de pista coberta, l’Alícia Garcia va participar en el Critèrium de llançaments d’hivern a Serrahima, Barcelona. En el llançament de disc, va aconseguir una marca de 19,85 m en el quart llançament. Pots consultar els resultats AQUÍ.

 

Loading